• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Termeni si Conditii

Acest site "www.accentcctv.com" NU este un magazin on-line ci un site de prezentare al produselor firmei Accent G.I.P. Srl Bucuresti cu urmatoarele coordonate de identificare: CUI RO15016684, J40/11607/2002.

1.Garantia produselor
Garantia se solutioneaza la sediul Accent G.I.P. Srl, prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea cumparatorului, iar expedierea se va face prin intermediul unei firme de curierat Rapid Curier. Solutionarea garantiei se face in maxim 15 zile calendaristice.
La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare si sigilii intacte(serie numar sau ambalaj),impreuna cu accesoriile aferente si copie dupa factura fiscala si certificatul de garantie.In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente,produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

ATENTIE! NU fac obiectul  GARANTIEI produsele care prezinta defecte fizice precum : lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc, etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate(tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate altele decat gradul maxim permis in manualul de utilizare, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamintare, patrunderea de lichide, metale sau atte substante in interiorul echipamentelor,interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, virusari precum si produsele a caror instalare s-au folosit incorect programele de instalare sau au fost utilizate alte drivere ori programe decit cele originale. Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.

Departamentul tehnic al Accent G.I.P. Srl, poate fi contactat in scris sau telefonic la adresele si numerele de telefon prezentate in pagina de contact.
Termenul de garantie este calculat din momentul livrarii produselor, conform datei mentionate in factura fiscala si este specificat ca durata pe Certificatul de Garantie.
In cazul in care solicitarea de acordare a garantiei este nejustificata (produs functional), solicitantul va achita taxele de diagnosticare(stabilite de unitatea de service sau mentionate in certificatul de garantie).
Operatiunea de service efectuate in perioada de garantie vor fi mentionate pe documente separate.Aceste documente devin partea integranta din Certificatul de garantie.
Produsele neridicate de la unitate in termen de 60 de zile de la finalizarea operatiunilor vor fi declarate abandonate si predate centrelor de colectare.

Prin semnarea prezentului certificat de garantie, cumparatorul isi asuma obligatia de a lua la cunostinta conditiile de garantie inscrise in prezent si faptul ca a primit produsele in perfecta stare.
Acceptarea facturii si a marfii implica acceptarea tuturor conditiilor mentionate mai sus.

2. Corectitudinea informatiilor
Informatiile continute de acest site sunt cu scop informativ, sunt adresate clientilor Accent G.I.P. si nu se aplica altor jurisdictii. Accent G.I.P. nu-si asuma responsabilitatea pentru acuratetea acestora dar va face tot posibilul pentru ca datele continute de acest site sa fie cat mai corecte si mai actuale. De asemenea, Accent G.I.P. isi rezerva dreptul de a modifica specificatiile produselor sau serviciilor descrise pe acest site in orice moment, fara nicio notificare prealabila.
Daca observati vreo eroare pe acest site sau daca doriti sa contactati administratorul web, va rugam sa trimiteti un email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

3. Legi si Jurisdictii
Acest site a fost creat si functioneaza in concordanta cu legile in vigoare in Romania. Pentru reglarea oricaror dispute referitoare la acest site, legile si tribunalele din Romania vor avea jurisdictie exclusiva.