• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Termene si timpi de livrare

Pentru livrarile in tara firma noastra foloseste serviciile firmelor de curierat rapid.
 
Costul si asigurarea - optionala a transportului sunt in sarcina cumparatorului.
 
In Bucuresti produsele se pot ridica si de la sediul firmei - dupa confirmarea existentei stocului.
 
Termenul de livrare ACCENT G.I.P. este termenul de livrare care decurge din momentul in care ati lansat comanda si pana in momentul in care coletul este predat curierului.
Produsele existente pe stoc pot fi livrate in decursul aceleasi zile sau in termen de maxim 2 zile lucratoare, timpul real fiind conditionat de intervalul orar in care ati lansat comanda, tipul platii pe care il alegeti sau de complexitatea comenzii (sisteme care necesita asamblare). Mai multe informatii puteti solicita in momentul efectuarii comenzii.
Pentru produsele care se aduc pe baza de comanda termenul mediu de livrare este comunicat in scris si este conditionat de disponibilitatea produselor la producatori.
Daca produsul este trecut in oferta cu 0 sau apare cu STOC ZERO pe site inseamna ca este indisponibil pentru o perioada nedeterminata.
 
Termenul de livrare Curier( al firmei de Curierat Rapid ) reprezinta termenul de livrare care decurge din momentul in care coletul Dvs. paraseste compania noastra (este predat curierului) si pana in momentul in care curierul il preda la adresa indicata.
Termenul de livrare Curier este conditionat de catre firma de curierat aleasa de Dvs. si este de regula intre 24 si 72 de ore.
Este important de stiut ca termenul de livrare Curier nu poate fi garantat de compania noastra si nu ne putem face responsabili pentru nerespectarea lui.

Pentru platile efectuate prin OP, CEC, termenul de livrare decurge din momentul intrarii banilor in contul firmei.